PRIJE SVEGA DRVO!

CAFFE & WINE BAR BIG BLUE (UMAG)

PRIZMA WOOD DESIGN

CAFFE & WINE BAR BIG BLUE (UMAG)

Kreativna upotreba grubih građevinskih materijala u modernom industrijskom interijeru. Glavni korišteni materijali su protuklizna šperploča (blažujka) i osb ploča farbana u crnu boju. Kao protuteža tim materijalima korišten je brijestov furnir (Ulmus glabra). Posebna pažnja posvećena je displeju za vina koji je izveden kao integralni dio retro pulta. Prije svega Drvo!

PRIJE SVEGA DRVO!

OPREMANJE OBITELJSKE KUĆE

PRIZMA WOOD DESIGN

OPREMANJE OBITELJSKE KUĆE

Projekt: PRIZMA WOOD DESIGN
Izvođač: FABER ZORKO
Godina: 2016-2017
Materijali: furnir hrast, MDF, kamen, željezo

PRIJE SVEGA DRVO!

KUHINJA SKANDINAVSKOG TIPA

PRIZMA WOOD DESIGN

KUHINJA SKANDINAVSKOG TIPA

Uspješno je privedena kraju kuhinja skandinavskog tipa, sa naglaskom na bijeloj boji kojoj se suprostavlja drvena radna plača. Fronte su četkani masiv farban u bijelu pokrivnu boja, sa izraženom nepravilnom teksturom drva. Kuhinju odlikuje i mnoštvo skrivenih elementa i detalja. Primjerice suptilna napa skrivena ispod gornjih visećih elemenata ili mnoštvo vrhunskih BLUM umetaka za beštek te sortiranje i odvajanje namirnica u ladicama. Kao sastavni dio kuhinjske prostorije radili smo i projektirali pregradnu stijenu, i sobna vrata. Prije svega Drvo!

DIZAJN INTERIJERA

Specijalizirani smo u izradi personaliziranih prostora za naše klijente.

PRIZMA WOOD DESIGN

Prizma wood design je obiteljski projekt dvoje inženjera drvne tehnologije koji inspiraciju pronalaze u Hrvatskoj baštini obrade i prerade drva. Tradicionalnog i prirodnog materijala koji se spaja sa modernim dizajnom. Svaki naš dizajn je jedinstven i kao takvog njegujemo ga kao dio nas. Prije svega Drvo!

Naše reference te više o tome pročitajte na www.prizmawooddesign.com

favicon

TOP