FOTOGRAFIRANJE PROIZVODA

Kaže Karmen da želi puno teksta… I, eto, sad ja moram pisati nešto pametno o fotografiranju proizvoda, a zapravo bi najradije išla pofotkati sto stvari koje mi se kao ideje slažu već danima. Ali ne, tu sam i moram tipkati. Pa, kad je već tako, najbolje da smislim zašto je tako važno poslikati te proizvode i kako mi to zapravo radimo.


Ono što smo s godinama fotografiranja naučili je da ništa nije onako kako se čini, pa tako i kod nas. Orošene boce nisu takve jer smo ih netom izvadili iz frižidera pa su kondenzirale, nego imamo špricaljku koja to simulira, i još masu takvih primjera, ali pošto su to male tajne velikih kuhara, kako bi to bilo da ih sve otkrijem?
Iza fotografije koju vi vidite kao završni proizvod hrpa je vremena, znanja, učenja, proučavanja, strpljenja i, najvažnije, zabave i ljubavi. „Kako sad to zabave i ljubavi?“ reći će netko. Pa, eto, kod nas je tako jer jednostavno volimo fotografirati proizvode i hranu i to nas zabavlja.
To je proces kojem smo se potpuno posvetili i dajemo sve od sebe, za svakog klijenta odvojimo vremena i dajemo sve od sebe da dobije fotografiju koja predstavlja proizvod u najboljem mogućem svijetlu.
Ponekad je to lako i bude gotovo dok kažeš keks, a poneki put je zahtjevno i traje. Ovo bi dalo odgovor kako mi to radimo, ali ne i zašto je to tako važno. Jedan od razloga je svakako i to da smo danas jedno globalno selo i svi bi htjeli svoj proizvod istaknuti i predstaviti ga na najbolji mogući način.
Naravno, bez upečatljive fotke to je nemoguće, a kako su standardi visoki, tako proizvodi i tvrtke koje se predstavljaju s fotografijama kućne radinosti nemaju nikakve šanse. Jer, ipak je profesionalna fotografija smišljena i izrađena tako da vam zapne za oko i da vam proda proizvod, a ovisno o proizvodu mi kroz boju, kadar i osvjetljenje stvaramo energiju fotografije, energiju koja stvara fotografiju i prodaje proizvod.

ŽELITE I VI OVAKVE FOTOGRAFIJE?

Kontaktirajte nas i dogovorit ćemo neki termin :)

TOP